Altijd verzekerd met Edgar

Uiteraard zijn de Edgar chauffeurs stuk voor stuk het summum van veiligheid en comfort. Elk van onze directiechauffeurs is erop getraind om u comfortabel, veilig én tijdig doorheen het hectische verkeer naar uw afspraken te brengen. Maar toch, en we weten dit allemaal, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje — zelfs voor onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Maar, ja. Hoe zit dat dan met verzekering?

Geen zorgen. Met een chauffeur van Edgar bent u altijd verzekerd.

Sterker nog: Edgar is de allereerste Belgische chauffeursdienst die in samenspraak met een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij een geheel unieke en aanvullende autoverzekering heeft ontwikkeld. Hiermee geven we u de mogelijkheid om te kiezen voor een verzekerde directiechauffeur van Edgar, waardoor u (meer dan ooit) zorgeloos kan instappen.

De voordelen

    • U bent automatisch verzekerd tegen cascoschade, los van de verplichte wettelijke aansprakelijkheid in België.
    • Een eventuele terugval in uw bonuskorting wordt vergoed.
    • Ook uw persoonlijke eigendommen zijn, gedurende de uitvoering van de opdracht, verzekerd tegen zowel diefstal en beschadiging.

Bij Edgar bent u veilig

Uiteraard bent u bij Edgar in competente, veilige handen. Toch kan er altijd iets voorvallen. Daarvoor hebben we onze eigen, unieke verzekering samengesteld. Zo bieden we u dubbele bescherming

En de kers op de taart?

Alle eventuele schade wordt door de medewerkers van Edgar afgehandeld. Wij handelen de volledige administratieve ontwikkeling af — en houden u volledig op de hoogte van alles wat we doen. Met andere woorden: ook in dit geval wordt u volledig ontzorgd — en kan u zich focussen op dat wat telt.

lijn

Geef het stuur uit handen aan uw privéchauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.

Contacteer ons

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.