Edgar, auto met chauffeur

Normaliter rijden onze chauffeurs met uw wagen. Heeft u geen geschikt voertuig ter beschikking of wenst u eens van een ander type wagen gebruik te maken dan kunnen wij u ook een van onze luxe voertuigen ter beschikking stellen met chauffeur.
Momenteel kunnen wij u onder meer een hybride Mercedes S580 lang, een Mercedes S350 4 matic met lange wielbasis aanbieden, een volledig elektrische Mercedes EQS, of een BMW 730LD X-drive. Reist u met meer dan 3 passagiers dan hebben wij diverse Mercedes V klasse luxe minibusjes beschikbaar met plaats voor maximaal 7 passagiers.

Alle voertuigen zijn luxe uitgevoerd, in een donkere neutrale kleur zonder reclame of stickers.

Chauffeur met Mercedes S klasse

Wenst u op een uiterst luxe en comfortabele manier naar uw afspraken gebracht te worden, huurt u dan onze luxe Mercedes S klasse met een van onze chauffeurs.

Dit voertuig beschikt over een extra lange wielbasis met elektrische zetels achterin, die zowel verwarmd als gekoeld zijn.

Zij beschikken over een eigen entertainment systeem, geblindeerde ramen en draadloze laad faciliteiten voor uw GSM.

Chauffeur met BMW 7 reeks

Voor onze cliënten die een wagen met chauffeur wensen hebben wij een BMW 7 reeks beschikbaar met chauffeur.

Dit voertuig is voorzien van lederen bekleding, 4 zone airconditioning en geblindeerde ramen met zonnegordijnen.

De wagens en onze chauffeurs bezitten over alle eigenschappen om u op een comfortabele en ontspannen manier naar uw bestemmingen te brengen.

Chauffeur met Mercedes V klasse minibus

Reist u met 3 tot 7 passagiers of veel bagage? Dan kunnen wij u onze luxe Mercedes V klasse minibusjes met chauffeur aanbieden. Deze wagens zijn voorzien van captainchairs of 3 zitsbanken en eventueel een uitklapbaar tafeltje. Uiteraard allen in lederen bekleding en met apart te bedienen airco paneel voor het passagiers compartiment. Wij bieden deze voertuigen tevens aan voor shuttles van en naar de parking voor uw evenement.

Chauffeur met Mercedes EQS klasse

Wenst u op een uiterst luxe en comfortabele manier naar uw afspraken gebracht te worden, huurt u dan onze volledig electrische en luxe Mercedes EQS klasse met een van onze chauffeurs.

Dit voertuig beschikt een rijbereik van ruim 600km, voldoende voor de meeste van uw verplaatsingen….

Zij beschikken over een eigen entertainment systeem, geblindeerde ramen en draadloze laad faciliteiten voor uw GSM.

lijn

Geef het stuur uit handen aan uw privéchauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.

Tel: +32 (0)3 666 01 78

Contacteer ons

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.