Edgar voor evenementen

U organiseert een evenement en u wil dat uw gasten comfortabel en discreet vervoerd worden. Ook hiervoor kan u bij Edgar terecht: wij zijn tenslotte één van de grotere vervoersregisseurs van het land. We verzorgden reeds gastenvervoer voor overheden en bedrijven groot en klein.

Ongeacht de grootte van uw evenement, Edgar zorgt met veel plezier en ervaring voor de inkoop, begeleiding en uitvoering van het luxe personenvervoer.

Vervoer van en naar evenementen

Voor alles wat vervoer en parkeren betreft, kan u bij ons terecht. Is er niet voldoende parkeerruimte in de buurt van uw eventlocatie? Wij bieden professionele chauffeurs aan, eventueel in combinatie met valet parkers, die uw gasten voor de entree ontvangen en vervolgens hun wagen veilig parkeren en bewaken.

Is er niet voldoende parkeerruimte in de buurt van uw eventlocatie? Dan nemen wij dat voor onze rekening, indien nodig in nauw overleg met de lokale overheden en politie.

Shuttlediensten

Onze parkeerbegeleiders ontvangen uw gasten op het gekozen parkeerterrein, helpen hun auto parkeren en begeleiden hen naar de shuttledienst die hen naar het evenement in kwestie brengt. Wanneer de gasten naar huis willen, gebeurt dit op dezelfde manier. Zo verloopt niet enkel uw evenement vlekkeloos – maar ook de heen- en terugreis.

U kan ook opteren voor luxueuze touringcars die uw gasten naar de locatie brengen. Zijn er meerdere locaties? Dan zetten we pendeldiensten in. Als laatste kan u ook bij ons terecht voor vervoer van en naar luchthavens en treinstations.

Wat bieden we zoal aan?

    • Wij nemen het volledige vervoersplan voor uw gasten uit handen en regelen alles. U heeft tijd en ruimte vrij om andere zaken op te nemen.
    • U levert ons de tijdschema’s en vluchtnummers aan — en wij zorgen ervoor dat iedereen tijdig wordt opgehaald en tot op de juiste bestemming raakt.
    • Wij selecteren de toeleveranciers en screenen alle chauffeurs.
    • Wij bieden tevens persoonsbeveiliging en ‑begeleiding op een hoog niveau.
    • Zowel tijdens als na het event rapporteren we hoe het vervoer en ontvangst verloopt/​verliep.
lijn

Geef het stuur uit handen aan uw privéchauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.

Tel: +32 (0)3 666 01 78

Contacteer ons

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.