Discreet, persoonlijk en flexibel vervoer voor topprofielen sinds 2003

Het team achter Edgar biedt al sinds 2003 chauffeurs van topklasse over heel België. U kiest of uw chauffeur met uw eigen wagen rijdt of met een wagen die wij voorzien. Ongeacht uw voorkeur, kan u zeker zijn van ervaren chauffeurs met een representatief voorkomen, uitgebreide rijervaring en vlekkeloze talenkennis.

Al sinds 2003 bieden wij directiechauffeurs op flexibele basis aan. De voordelen spreken voor zich: u transformeert reistijd in tijd voor uzelf. Zo gaat u filestress en tijdverspilling uit de weg, en kan u de focus leggen op dat waar u goed in bent. Wanneer u het stuur uit handen geeft aan onze gekwalificeerde chauffeurs, boekt u extra opportuniteit om uw batterij op te laden.

Behoud uw focus dankzij Edgar

De chauffeurs van Edgar rijden u in het comfort van uw eigen wagen naar al uw afspraken in binnen- en buitenland. Onze bestuurders staan garant voor een veilige rijstijl, stiptheid en een onberispelijke service die beantwoordt aan uw volle agenda.

Edgar stuurt vaste en ervaren chauffeurs naar waar u dat wenst. Zo hoeft u enkel de focus te leggen op dat wat echt telt, zonder u zorgen te maken over hoe en wanneer u er geraakt. Bekijk Edgar gerust als uw betrouwbare partner voor de lange termijn. Wij ontzorgen u wanneer het nodig is, zodat u de onontkoombare reistijd efficiënt kan inzetten op de manier waarop het voor u telt.

Waarom ​Edgar’?

Wij kozen de naam ​Edgar’ niet zomaar. Onze naam is een afgeleide van het Oud-Engels ​ead’ en ​gar’. ​Ead’ staat voor welvaart en fortuin, terwijl ​gar’ voor speer staat. Iemand met de naam Edgar draagt welvaart en succes hoog in het vaandel — en net zoals een speerwerper, gaan ook wij krachtig en precies te werk. Net zoals speerwerpen, vergt ook het vak chauffeuren veel ervaring, precisie en doorzettingsvermogen.

lijn

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.

Geef het stuur uit handen aan uw privéchauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.
Contacteer ons