Discreet, persoonlijk en flexibel vervoer voor topprofielen sinds 2003

Het team achter Edgar biedt al sinds 2003 chauffeurs van topklasse over heel België. U kiest of uw chauffeur met uw eigen wagen rijdt of met een wagen die wij voorzien. Ongeacht uw voorkeur, kan u zeker zijn van ervaren chauffeurs met een representatief voorkomen, uitgebreide rijervaring en vlekkeloze talenkennis.

Al sinds 2003 bieden wij directiechauffeurs op flexibele basis aan. De voordelen spreken voor zich: u transformeert reistijd in tijd voor uzelf. Zo gaat u filestress en tijdverspilling uit de weg, en kan u de focus leggen op dat waar u goed in bent. Wanneer u het stuur uit handen geeft aan onze gekwalificeerde chauffeurs, boekt u extra opportuniteit om uw batterij op te laden.

Behoud uw focus dankzij Edgar

De chauffeurs van Edgar rijden u in het comfort van uw eigen wagen naar al uw afspraken in binnen- en buitenland. Onze bestuurders staan garant voor een veilige rijstijl, stiptheid en een onberispelijke service die beantwoordt aan uw volle agenda. Edgar stuurt vaste en ervaren chauffeurs naar waar u dat wenst. Zo hoeft u enkel de focus te leggen op dat wat echt telt, zonder u zorgen te maken over hoe en wanneer u er geraakt.

 

Waarom ​Edgar’?

Wij kozen de naam ​Edgar’ niet zomaar. Onze naam is een afgeleide van het Oud-Engels ​ead’ en ​gar’. ​Ead’ staat voor welvaart en fortuin, terwijl ​gar’ voor speer staat. Iemand met de naam Edgar draagt welvaart en succes hoog in het vaandel — en net zoals een speerwerper, gaan ook wij krachtig en precies te werk. Net zoals speerwerpen, vergt ook het vak chauffeuren veel ervaring, precisie en doorzettingsvermogen.

Edgar, uw betrouwbare partner

Bekijk Edgar gerust als uw betrouwbare partner voor de lange termijn. Wij ontzorgen u wanneer het nodig is, zodat u de onontkoombare reistijd efficiënt kan inzetten op de manier waarop het voor u telt.

lijn

Geef het stuur uit handen aan uw privéchauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.

Tel: +32 (0)3 666 01 78

Contacteer ons

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.