Onze privéchauffeurs voor u

De personen achter Edgar zijn al sinds 1995 actief in de wereld van de flexibele privéchauffeurs en directiechauffeurs. Sinds 2003 bieden zij ook in België dit concept aan, aan de zakelijke en particuliere markt. Alle chauffeurs in dienst bij Edgar zijn ervaren, opgeleide en getrainde chauffeurs die ervoor gekozen hebben om hiervan hun job te maken.

Doordat onze chauffeurs voltijds inzetbaar zijn voor onze cliënten kunnen wij altijd een optimale kwaliteit en gebruikservaring leveren. Onze cliënten leren onze chauffeurs kennen en onze chauffeurs kennen de wensen en noden van onze cliënten…

Bij elke opdracht rijden onze chauffeurs met hun eigen wagen naar het startadres van de opdracht, wij hoeven hierbij geen gebruik te maken van openbaar vervoer zodat de kans op vertraging minimaal is en u altijd op tijd kan vertrekken. Vanzelfsprekend gaan de chauffeurs altijd gekleed in een donker, neutraal kostuum tenzij de cliënt anders wenst.

Bij reservatie van uw opdracht ontvangt u altijd een bevestiging vanuit ons planningssysteem met daarin de adressen en timing van uw dagplanning. Uiteraard ontvangt u tevens de naam en het GSM nr van de chauffeur die uw opdracht zal verzorgen.

Edgar boeken

Onze directiechauffeurs zijn flexibel inzetbaar, en dit 7 dagen per week en 24 uur per dag. Al onze chauffeurs zijn ervaren en woonachtig in België. Ze gaan onberispelijk gekleed en zijn meertalig. Daarnaast hebben ze allen een certificaat dat garant staat voor uitstekende rijvaardigheid, optimale dienstverlening en discretie. Het is mogelijk om uw eigen, vaste privéchauffeur aan te vragen — en hij/​zij zal frequent en langdurig voor u beschikbaar zijn.

Altijd verzekerd met Edgar

    • Unieke aanvullende autoverzekering
    • Eerste chauffeursdienst in België die dit aanbiedt
    • Kies zelf voor een verzekerde chauffeur
    • Eventuele schade wordt door ons afgehandeld
    • Maak u geen zorgen over administratie

Ontdek hier meer over onze verzekering

lijn

Geef het stuur uit handen aan uw privéchauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.

Tel: +32 (0)3 666 01 78

Contacteer ons

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.